ACADÈMIA MARIANA

4 març 2024
Categoria/es: Acadèmia Mariana, Bisbat
Etiqueta/es: Certamen Marià

LA CLARISSA DEL SANT CRIST DE BALAGUER MARIA VICTORIA TRIVIÑO, PREMI DE MARIOLOGIA

El Jurat del Premi al millor estudi, treball o assaig teològic sobre la Soledat de Maria (en català o castellà), ha estat atorgat a Sor Maria Victoria Triviño Monrabal, superiora de Clarisses del Santuari del Sant Crist de Balaguer, pel seu treball de Mariologia sota el títol “Soledad de la Madre del Señor”.  El Premi, havia estat convocat per l’Acadèmia Mariana en el marc del Certamen Marià 2023, dedicat a la Mare de Déu de la Soledat, titular de la Congregació de la Puríssima Sang de Lleida.

La superiora de les clarisses de Balaguer, ja va ser guardonada el passat 1 d’octubre amb un dels premis de poesia del Certamen Marià pel seu poema ¿A dónde vas, reina mía? (Contemplación de Viernes Santo). L’autora rebrà en aquesta ocasió el Premi que atorga el consiliari de la Congregació de la Sang, en el decurs del Concert de Setmana Santa de la Banda Municipal de Lleida, que tindrà lloc el dissabte 16 de març, a les 7 de la tarda, a la Catedral, dedicat a les marxes processionals.

A l’inici d’aquest Concert, seran interpretades les dues obres musicals finalistes del Concurs de Composició Musical d’una marxa de processó dedicada a la Mare de Déu de la Soledat, titular de la Congregació de la Sang. L’obra guanyadora serà elegida pel públic assistent a aquest concert, mitjançant una votació popular. El seu autor rebrà també el Premi de Música que atorguen conjuntament els Armats i la Congregació de la Sang, cloent així el Certamen Marià de 2023 convocat per l’Acadèmia Mariana de Lleida i dedicat a la Verge de la Soledat de la Sang.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn