ACADÈMIA MARIANA

1 octubre 2016
Categoria/es: Acadèmia Mariana

VETLLA DE PREGÀRIA A MARIA

La Delegació de Pastoral de Joves de Lleida ha organitzat una Vetlla de pregària a Maria la vigília de la festa de la patrona de Lleida, la Verge Blanca de l’Acadèmia. L’acte ha tingut lloc al claustre de l’Acadèmia Mariana i ha comptat amb la participació d’un bon grup de joves de Lleida i de comarques, sacerdots, religioses i laics acompanyats pel Bisbe Salvador i el delegat Mossèn Manel Mercadé.

Al voltant de la Immaculada Jove, patrona de la Pastoral de Joventut de la CEE, s’han fet pregàries i cants a la Mare de Déu. També hi ha hagut una ofrena molt peculiar: en una àmfora cadascú ha posat un desig demanava a Déu; i en una altra recollia una frase de projecte per a la pròpia vida. Ha estat un acte molt ben preparat i molt entranyable, viscut molt intensament. I com totes les trobades de joves ha acabat amb un sopar fred però amb molt, molt caliu.

La imatge de la Immaculada Jove ha estat la convidada al Certamen Marià d’enguany. L’obra d’Isabel Guerra continuarà peregrinant per tots les diòcesis espanyoles a l’encontre dels joves, convidant-los a mirar i a viure la vida amb l’esperança de la fe. 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn