ACADÈMIA MARIANA

26 setembre 2015
Categoria/es: Acadèmia Mariana

VEREDICTE DEL JURAT DEL CERTAMEN MARIÀ

El Jurat del Certamen Marià organitzat per l’Acadèmia Mariana, presidit per Moisés Selfa Sastre i format per Mª del Carmen de Andrés Delgado, Salvador Escudé Baró, Teresa Farré Calzada, Teresa Maria Figuerola Curcó, Jordi Pérez Ansotegui, Mn. Luis Sallán Abizanda, Javier Terrado Pablo i Jordi Vivas Fillat, i Blanca Roca Bitriá com a Secretària, ha atorgat els següents guardons:

Participants en edat escolar:

  • Estudis post obligatoris: Arturo Muñoz González, de Lleida (estudia a l’IES Marius Torres) pel seu treball Carta de una hija a su padre, el segon premi;  Àgia Tost i García, de La Pobla de Cérvoles (estudia a l’IES Josep Vallverdú) pel seu treball Lalia, el primer premi.
  • Educació Secundària Obligatòria: Mónica Arqués Bieto, de Lleida (estudia al Col·legi Mater Salvatoris) pel seu treball La dona pobra, el tercer premi; Pedro Javier Gómez Fernández, de Santander (estudia a IES Villajunco de Santander) pel seu treball María, inspiradora de generosidad, el segon prem; Emma Tost García, de La Pobla de Cérvoles (estudia al Col·legi Mare de Déu de Montserrat) pel seu treball Vida de María, el primer premi.
  • 4t, 5è i 6è de l’Educació Primària: Fabio Ángel Gómez Fernández, de Santander (estudia al Col·legi del Sagrado Corazón de Santander) pel seu treball María, ejemplo de amor de madre,, el primer premi.

En la secció d’obres audiovisuals: Francisco Javier Salinas Sánchez, de Lleida, per la seva obra Maria es madre.

En la secció adreçada als autors en general, s’atorguen els següents premis: Carmen Álvarez Alonso, de Madrid, per la seva obra Madre acogedora y madre de la misericordia. Mencions d’Honor a Josep Salvia Vidal, de Bellvís (Lleida), per la seva obra Als braços de Maria, i a Lázaro Domínguez Gallego, de Ferrol (A Coruña), per la seva obra María acogedora.

Lázaro Domínguez Gallego, de Ferrol A Coruña), per la seva obra Tríptico a la Virgen de la Academia. Menció d’Honor a Eumelia Sanz Vaca, de Valladolid, per la seva obra A la Virgen de la Academia.

Lluís Coll Gilabert, de Lleida, per la seva obra Rosa sense espina. Menció d’Honor a Josep Bochaca Romaguera, de La Pobla de Cérvoles, per la seva obra A la Verge de la Jonquera. Menció d’Honor a Juan Lorenzo Collado Gómez, de Albacete, per la seva obra En penumbra.

La Flor Natural s’ha concedti a Manuel Laespada Vizcaino, de Manzanares (Ciudad Real), per la seva obra La medalla.

El lliurament de premis es farà en proper diumenge dia 4 d’octubre al Paranimf de l’Acadèmia Mariana.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn