ACADÈMIA MARIANA

1 octubre 2013
Categoria/es: Acadèmia Mariana

VEREDICTE DEL CERTAMEN LITERARI MARIÀ

Acta del veredicte del Jurat del Certamen Literari Marià, convocat per l’Acadèmia Mariana de Lleida en honor a la Mare de Déu del Castell de Tragó de Noguera:

Reunit el Jurat del Certamen Literari Marià que organitza la Pontifícia i Reial Acadèmia Bibliogràfico-Mariana de Lleida, presidit pel Dr. Javier Terrado Pablo i format per Mª Teresa García Soler, Mª del Carmen de Andrés Delgado, Mª Cruz Nevot de Pano, Salvador Escudé Baró, Francisco Purroy Zaragoza, Neus Caufapé Caufapé, María Cortés Viu, Joan Bellostas Santallusia i la Secretària de l’Acadèmia, María Piedad Martín Macías, que actua amb veu però sense vot, després de realitzat el procés de selecció de les obres presentades al certamen i de les corresponents deliberacions, decideix atorgar els premis que figuren en el document adjunt.

El proper diumenge 6 d’octubre a les 18:30h. tindrà lloc el Certamen Literari Marià amb el lliurament de premis, al Paranimf de l’Acadèmia Mariana. Actuarà com a mantenidor el Dr. Francesc Torralba. A continuació hi ha la invitació per assistir al Certamen.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn