ACADÈMIA MARIANA

30 setembre 2014
Categoria/es: Acadèmia Mariana

VEREDICTE DEL CERTAMEN LITERARI MARIÀ

Acta del veredicte del Jurat del Certamen Literari Marià, convocat per l’Acadèmia Mariana de Lleida en honor a la Mare de Déu de les Sogues, patrona de la Plana d’Urgell:

Reunit el Jurat del Certamen Literari Marià que organitza la Pontifícia i Reial Acadèmia Bibliogràfico-Mariana de Lleida, presidit pel Javier Terrado Pablo, i format per, P. Jaume Sidera Plana, Salvador Escudé Baró, Mª del Carmen de Andrés Delgado, Joan Bellostas Santallusia, G. Enric Carreras Esteve, Moisés Selfa Sastre, Teresa Maria Figuerola Curcó, Adán Pulido Quintana i la Secretària de l’Acadèmia, Mª Piedad Martín Macías, que actua amb veu però sense vot, una vegada realitzat el procés de selecció de les obres presentades al certamen i de les corresponents deliberacions, decideix atorgar els premis que figuren en el document adjunt.

El proper diumenge 5 d’octubre a les 18:30h. tindrà lloc el Certamen Literari Marià amb el lliurament de premis, al Paranimf de l’Acadèmia Mariana. Actuarà com a mantenidor el Dr. Sebastià Serrano. A continuació hi ha la invitació per assistir al Certamen.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn