ACADÈMIA MARIANA

27 setembre 2017
Categoria/es: Acadèmia Mariana

VEREDICTE DE LA 150 EDICIÓ DEL CERTAMEN MARIÀ

El jurat de la 150 edició del Certamen Marià ha donat a conèixer els guanyadors de l’edició d’aquest any.

Francesc Balcells i Llobera, de El Palau d’Anglesola, ha estat el guanyador del premi per a treballs de reflexió sobre la influència de la presència del Santuari de Fàtima a Tàrrega i comarca.

També en la modalitat dels treballs de reflexió en prosa, un altre dels guardons ha estat per a Mònica Vallverdú Conde, de Bellvís, amb una menció d’honor per Jaume Vall, d’Anglesola. En la modalitat de poesia els guardonats han estat Ferran Grau, de Lleida; Marta Finazzi de Girona i Willian Tejeda d’Estats Units.

Els premis de la categoria escolar han estat per a Eva Szlifierz Criado, del col·legi Mater Salvatoris; Àgia Tost i García, de l’INS Josep Vallverdú de Les Borges Blanques; Paula Taboada, del col·legi Mater Salvatoris; Emma Tost, del col·legi Mare de Déu de Montserrat de Les Borges Blanques; María Garralda, de Pamplona; Enoc Pociello, del Col·legi Episcopal; Javier Ferrer, del col·legi Claver i Pere Cabús, del col·legi Claver.

El lliurament dels premis es farà el diumenge 1 d’octubre, al Paranimf de l’Acadèmia Mariana a les sis de la tarda. El periodista Lluís Foix serà el mantenidor d’enguany del Certamen Marià que arriba a la seva 150 edició.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn