ACADÈMIA MARIANA

6 desembre 2013
Categoria/es: Acadèmia Mariana

TIERRA DE MARIA

La productora Infinito+uno ha realitzat una pel•lícula sobre la Mare de Déu. Es titula Tierra de María i ha estat dirigida per Juan Manuel Cotelo (el director de La última cima).

SINOPSIS: Hi havia una vegada, Déu. I conte contat, aquest conte s’ha acabat. Adéu, Pare Nostre. Fins mai, éssers celestials. Si no us veiem, no creiem. Hem decidit viure com si no existiu.
Però … milions de persones segueixen parlant amb Jesucrist, a qui anomenen "Germà". I amb la Mare de Déu, a qui anomenen "Mare". I creuen que tots som fills de Déu i per això li diuen "Pare."
L’Advocat del Diable té una nova missió: investigar, sense por, als qui encara confien en les receptes del Cel. Són uns estafadors? Uns estafats? Si descobreix que les seves creences són falses, seguirem com fins ara. Però … i si no fos un conte de fades?

Tierra de Maria es va estrenar ahir a Barcelona, Madrid, Múrcia, Palma, Pamplona, Toledo i València. La manera de fer d’aquesta productora és presentar-la en els llocs on el públic l’ha demanat.

Per aquest motiu us volem oferir-te l’enllaç de la plana web de la pel•lícula on podeu veure la els tràilers, i un altre enllaç del lloc web d’aquesta mateixa pàgina podeu demanar de veure-la a la vostra ciutat.

http://www.maryslandmovie.com/

http://www.maryslandmovie.com/quieres-verla/


Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn