ACADÈMIA MARIANA

24 octubre 2015
Categoria/es: Acadèmia Mariana

SENYOR QUÈ VOLS QUÈ FACI?

Ja està a l’abast un llibre que ha escrit Juan Luis Salinas amb molt carinyo i el cor pres d’emoció interna. Ens l’ofereix “perquè si t’estimes Déu, perquè només podrem arribar a la felicitat si fem la seva voluntat, cal que ens plantegem aquesta pregunta: Senyor, què vols que faci?”

 

A la conclusió del llibre apareix el que és la voluntat de Déu resumida al màxim, en forma de resposta a la pregunta “Senyor, que vols que faci?:

  • Estima’m i viu en mi. Siguis el meu testimoni. Tinguis fe i confiança en mi, i actua d’acord amb l’amor que t’he mostrat.
  • Estiguis segur i no tinguis por, que el teu esperit reneixi de la gratuïtat dels dons de l’Esperit Sant, i viu l’amor, la veritat, la justícia i la pau.
  • Que la relació amb els que t’envolten es fonamenti en el servei, el perdó i l’amor. Sent-los com a cosa teva i fes comunitat amb ells, vivint-la.
  • I no facis malbé ni malbaratis res del que t’he donat.”

Es tracta d’un llibre d’espiritualitat molt treballat i pregat, profund, amb moltes cites bíbliques que estan ben utilitzades, en el que apareix que el primer que ens demana el Crist és que ens convertim i en el que se’ns mostra que Déu vol, partint de l’amor, justament el que nosaltres hem de menester per esser humans i viure com a tals, per amor renuncia a res que sigui per a ell i només vol el que cal per a la persona estimada (capítol tercer).

El llibre, prologat per Mons. Agustí Cortés, bisbe de Sant Feliu de Llobregat, està estructurat en nou capítols, set dels quals corresponen a cadascuna de les voluntats de Déu, amb una introducció i una conclusió final.

Ens pot interessar perquè només fent la voluntat de Déu podem arribar a la felicitat, ja que Ell només vol per a nosaltres allò que necessitem profunda i veritablement.

El seu autor, Juan Luis Salinas, casat i pare de tres fills, és mestre i pedagog terapeuta, i membre de la Junta de l’Acadèmia Mariana des de l’any 2005. Aquest és el quart llibre que publica.

A continuació hi ha un punt de llibre -que es pot imprimir- que conté dos documents que poden ajudar a copsar el que és el llibre. La publicació es pot adquirir a l’editorial Bubok i a la llibreria Ramon Llull.

http://www.bubok.es/libros/241395/Senyor-que-vols-que-faci

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn