ACADÈMIA MARIANA

11 octubre 2023
Categoria/es: Papa
Etiqueta/es: Basílica, Web

SANTA MARIA LA MAJOR, LA PRIMERA ESGLÉSIA MARIANA DEL MÓN, PRESENTA LA SEVA WEB

El dia 7 d’octubre, memòria litúrgica de la Mare de Déu del Roser, la basílica papal de Santa Maria la Major, de Roma, ha presentat un nou portal web que ofereix a fidels i pelegrins:

www.basilicasantamariamaggiore.va

Amb un disseny gràfic renovat, ofereix una rica selecció de continguts actualitzats i de qualitat en set idiomes, a més d’una panoràmica de la identitat i la pastoral de la Basílica que, de cara al Jubileu 2025, permetrà reservar visites al Centre Museístic Liberià (Museu Històric, Excavacions Arqueològiques, Loggia, Sala dels Papes i Escala de Bernini); serà possible trobar les dades de contacte, adreces, enllaços a pàgines socials i indicacions per a recolzar les activitats de la Basílica. També hi haurà pàgines dedicades al Capítol i a la Capella Musical Liberiana.

A través d’aquest nou espai virtual es vol consolidar el vincle real que des de fa segles uneix la Basílica amb els fidels i reduir les distàncies socials i geogràfiques per arribar més fàcilment als que estan més allunyats. En paraules del papa Francesc al llibre «La Iglesia en el mundo digital», editat per Fabio Bolzetta, «la virtualitat mai podrà substituir la bellesa dels encontres cara a cara. Però el món digital està habitat i ha de ser habitat pels cristians».

Una àmplia sèrie de galeries fotogràfiques explica la història de la Basílica que custodia la imatge de la Salus Populi Romani tan estimada, que continua essent un port segur fins i tot per als fidels «virtuals» de tot el món.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn