ACADÈMIA MARIANA

26 maig 2020
Categoria/es: Acadèmia Mariana

ROSARI AMB EL PAPA FRANCESC EL PROPER 30 DE MAIG PER DEMANAR AJUDA A LA MARE DE DÉU DAVANT LA PANDÈMIA

El proper 30 de maig, des de la gruta de Lourdes als Jardins Vaticans, el Papa Francesc resarà el Rosari en directe per a tothom, a les 17:30 hores a Roma. Un cop més, el Sant Pare mostra la seva proximitat a la humanitat en oració, per demanar a la Verge ajuda i socors enmig de la pandèmia de coronavirus.

L’oració mariana, que serà emesa en línia en Mundovisión i a la pàgina de Facebook de Zenit, és promoguda per Consell Pontifici per a la Promoció de la Nova Evangelització al voltant de el tema "constants i unànimes en la pregària, juntament amb Maria” (Fets 1, 14)  per invocar l’ajut i el socors de la Mare de Déu en la pandèmia i per confiar a el Senyor a la humanitat sencera. Les persones i els santuaris estan convidats a acompanyar el Pontífex durant el Rosari, amb una especial participació de les famílies. D’aquesta manera, tindrà lloc un moment de pregària mundial per als que volen unir-se a Papa Francisco en la vigília del Diumenge de Pentecosta.

Representants de diferents sectors

Les desenes seran recitades per algunes dones i homes que representen diverses categories de persones particularment afectades pel virus. Hi seran presents un metge i una infermera, en representació de tot el personal sanitari que ha treballat en primera línia en els hospitals; una persona curada i una que ha perdut un familiar, per tots aquells que hagin estat tocats personalment pel coronavirus; un sacerdot, un capellà hospitalari i una religiosa infermera, per tots els sacerdots i persones consagrades properes als que pateixen la malaltia.

Un farmacèutic i un periodista representaran a tots aquells que durant el període de la pandèmia van seguir prestant el seu servei en nom dels altres; un voluntari de la Protecció Civil amb la seva família farà el mateix pels que van treballar per fer front a aquesta emergència i per tot el vast món del voluntariat. Una família jove amb un nadó que va néixer precisament aquest període, intervindrà com a signe d’esperança i de la victòria de la vida sobre la mort.

Als peus de Maria

El Sant Pare posarà als peus de Maria les moltes angoixes i mals de la humanitat, agreujats per la propagació de la COVID-19. La cita al final del mes marià és un signe més de proximitat i consol per als que, de diverses maneres, han estat afectats pel coronavirus, en la certesa que la Mare Celestial no desatén les peticions de protecció.

Santuaris del món

Al mateix temps connectaran els santuaris més grans dels cinc continents: d’Europa, Lourdes, Fàtima, Sant Giovanni Rotondo, Pompeia, Czestochowa; dels Estats Units d’Amèrica, el santuari de la Immaculada Concepció (Washington D.C.). A l’Àfrica, el santuari de Elele (Nigèria) i de Notre-Dame de la Paix (Costa d’Ivori); i d’Amèrica Llatina, el santuari de Nostra Senyora de Guadalupe (Mèxic), Chiquinquirá (Colòmbia), de Luján i Miracle (Argentina)
Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn