ACADÈMIA MARIANA

29 setembre 2015
Categoria/es: Acadèmia Mariana

REPRESENTANTS DE L?ACADÈMIA MARIANA VISITEN EL BISBE SALVADOR

El Dr. Joan Viñas, director de l’Acadèmia Mariana, ha visitat el Bisbe Salvador Giménez Valls acompanyat d’altres membres de la Comissió gestora com el Sr. Juan Luis Salinas, promotor dels certàmens, i la Sra. Blanca Roca, secretària en funcions del Certamen.

Durant l’encontre han informat al nou Bisbe de la realitat actual de la institució i, més en concret, de les Festes de la Verge Blanca de l’Acadèmia, patrona de Lleida, i del Certamen Marià que se celebrarà el proper diumenge 4 d’octubre en honor a la Mare de la Jonquera, patrona de la Pobla de Cérvoles. Aquests actes estaran presidits per Mons. Salvador molt pocs dies després de la seva presa de possessió de la seu episcopal de Lleida. Per aquest motiu han volgut explicar-li  la rellevància i singularitat del Certamen Marià que enguany celebra la seva 153ena edició.

El Bisbe Salvador ens ha donat una cordial i entranyable acollida i s’ha mostrat molt content de poder presidir l’Eucaristia dels dos primers dies del Tridu de la Verge Blanca i la de la Festa de la Verge Blanca, atenent sol·lícitament la petició formulada per Mn. Gerard Soler, Capellà de l’Oratori. Nosaltres li ho agraïm de cor.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn