ACADÈMIA MARIANA

10 desembre 2021
Categoria/es: Acadèmia Mariana

RECORDANÇA D?EN MIQUEL CASALS

L’endemà de la festa de la Immaculada Concepció ens va sorprendre la trista notícia de la mort d’en Miquel Casals i Ballart, als 78 anys d’edat. Uns dies abans, el doctor Joan Viñas el recordava a l’Assemblea de socis de l’Acadèmia Mariana amb ocasió de la renovació de la Junta directiva. Li agraïa el seu servei en les tasques de tresoreria que havia dut a terme durant uns anys, col·laborant estretament amb Josep Lluis Torres acs. Aquell dia ens havíem assabentat del seu delicat estat de salut, tot i que no es preveia el fatal desenllaç que es produiria només deu dies després.

De Miquel Casals recordem especialment la seva bonhomia i disponibilitat, qualitats que va posar al servei de l’Acadèmia Mariana i la Verge Blanca de l’Acadèmia, patrona de Lleida. Li agraïm de cor el seu servei i, passat festes, s’oferirà una missa per la seva ànima a l’Oratori de la Verge Blanca de l’Acadèmia. Ja s’informarà puntualment de la data.

Descansa en pau, Miquel. Que Déu et premiï la teva bondat i bon servei i que Maria Immaculada, Verge Blanca de l’Acadèmia, t’acompanyi. 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn