ACADÈMIA MARIANA

22 gener 2011
Categoria/es: Acadèmia Mariana

RECITAL DE POESIA MARIANA

El dissabte 22 de gener a l’Oratori de la Verge Blanca a l’Acadèmia Mariana, va tenir lloc un acte Poètic a càrrec dels poetes guardonats al certamen Literari – Jocs Florals en honor aquest any de la “Mare de Déu del Castell” Patrona de la ciutat de Cullera ( Valencia ).

La celebració va començar amb la Santa Missa a les 6 de la tarda que va presidir el Bisbe de Lleida Monsenyor Joan Piris Frígola, acompanyat del Director de l’Acadèmia Mariana Mossèn Antoni Agelet, el director honorari Monsenyor Salvador Gené i Mossèn Joan Murguí i Copovi desplaçat des de Alzira (Valencia). Les parts musicals varen ser a càrrec del petit Cor de la Catedral de Lleida, sota la direcció del mestre de Capella Mossèn Joaquim Mesalles.

A les 19 hores, al mateix Oratori de la Patrona, ple de gom a gom, tots els 12 poetes guardonats van recitar els seus poemes que foren molt aplaudits.

La cloenda va estar a Càrrec del Petit Cor de la Catedral i orquestra que interpretaren el Poema guardonat amb la flor natural, i que ha musicat el compositor i mestre de Capella de la Catedral de Lleida, Mossèn Joaquim Mesalles.

El proper dia 5 de maig aquest acte es durà a terme al Santuari de la Mare de Déu del Castell a Cullera, amb motiu de les festes d’aquesta població.

Mari Carme Sabador

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn