ACADÈMIA MARIANA

18 desembre 2021
Categoria/es: Acadèmia Mariana

PUBLICACIÓ DEL LLIBRE DEL CERTAMEN MARIÀ EN HONOR A SANTA MARIA, MARE DE L?ESPERANÇA

L’Acadèmia Mariana ha publicat el llibre del Certamen Marià en honor a Santa Maria, mare de l’Esperança. Degut a la persistència de la situació de pandèmia del Covid 19, enguany s’ha celebrat com una trobada de poetes en torn a Maria per a lloar-la amb una corona de dotze poemes seleccionats entre les obres guardonades en edicions anteriors del certamen. L’acte va ser coordinat per Juan Luis Salinas i Mª Esmeralda Oliva i es va emetre pel canal youtube del Bisbat el dia 3 d’octubre de 2021.

El llibre presenta la selecció de poemes marians recitats, el discurs del mantenidor del certamen, doctora Maria Teresa Areces, i les salutacions del director de l’Acadèmia Mariana, doctor Joan Viñas, i Mons. Salvador Giménez Valls, bisbe de Lleida. També recull informació sobre l’Acadèmia Mariana i de la Verge Blanca de l’Acadèmia, patrona de Lleida.

La publicació coordinada per Juan Luis Salinas ha estat possible gràcies a la Diputació Provincial de Lleida, que ha sufragat l’edició realitzada a la seva Impremta. Podeu consultar-la en aquest pdf.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn