ACADÈMIA MARIANA

28 abril 2020
Categoria/es: Acadèmia Mariana

PUBLICACIÓ DEL LLIBRE DEL CERTAMEN MARIÀ DEDICAT A LA MARE DE DÉU DE LA CABEZA

Us informem que ja està publicat el llibre Certamen Marià en honor a la Mare de Déu de la Cabeza, patrona de Vila-sana, amb motiu del 317è aniversari de la seva arribada al poble, celebrat el passat 7 d’octubre de 2019 a l’Acadèmia Mariana de Lleida. S’ha fet arribar als socis de l’Acadèmia Mariana, a les parròquies del bisbat, els col·legis religiosos i d’altres institucions i entitats. Les persones que estiguin interessades també podran adquirir-lo a l’Acadèmia Mariana o bé a la llibreria Ramon Llull, quan estigui reoberta després del confinament.

El llibre presenta l’Acta del Jurat i els treballs guardonats al certamen, el discurs de la Mantenidora i els parlaments de les autoritats que el presidien, informació sobre l’advocació de la Mare de Déu de la Cabeza, originària d’Andújar (Jaén) i la seva arribada a Vila-sana, així com l’origen d’aquesta població del Pla d’Urgell, així com un estudi de la Casa Vella i la capella de Mare de Déu de la Cabeza on es venera la imatge i les pintures de Víctor P. Pallarés que la decoren.

El llibre també recull informació sobre l’Acadèmia Mariana i de la Verge Blanca de l’Acadèmia, patrona de Lleida.

La publicació coordinada per Juan Luis Salinas ha estat possible gràcies a la Diputació Provincial de Lleida, que ha sufragat l’edició realitzada a la seva Impremta.

Podeu consultar la publicació en aquest pdf.

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn