ACADÈMIA MARIANA

19 desembre 2016
Categoria/es: Acadèmia Mariana

PUBLICACIÓ DEL LLIBRE DEL CERTAMEN

Us informem que ja està publicat el llibre Certamen Marià en honor a la Immaculada Jove, celebrat el passat 2 d’octubre de 2016 a l’Acadèmia Mariana. Aquests dies s’està fent arribar als socis de l’Acadèmia Mariana, a les parròquies del bisbat, col·legis religiosos i d’altres institucions i entitats. Les persones que estiguin interessades poden adquirir-lo a l’Acadèmia Mariana o a la llibreria Ramon Llull.

El llibre inclou l’Acta del Jurat, els treballs guardonats al certamen, el discurs del Mantenidor i els parlaments de les autoritats que el presidien. També hi ha una àmplia informació sobre l’autora de la pintura digital homenatjada, sor Isabel Guerra, la devoció i la iconografia de la Immaculada Concepció. Endemés s’informa sobre l’Acadèmia Mariana, les Festes de la Verge Blanca, la celebració del setantè aniversari del seu patronat a Lleida i la restauració del retaule de l’Oratori on es venera.

La publicació ha estat possible gràcies a la Diputació Provincial de Lleida, que ha sufragat l’edició realitzada a la seva Impremta.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn