ACADÈMIA MARIANA

25 gener 2015
Categoria/es: Acadèmia Mariana

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DEL CERTAMEN EN HONOR A LA MARE DE DÉU DE LES SOGUES

L’església parroquial de Bellvís ha acollit la presentació del llibre del Certamen en honor a la Mare de Déu de les Sogues, editat per lAcadèmia Mariana amb el suport de la Diputació. L’acte ha estat molt senzill però emotiu. Hi era present el descendent del Joan Amorós, el pagès de Sidamun al que es va aparèixer la Mare de Déu la nit del 25 al 26 d’octubre de 1190.

Joaquim Salvia, vicepresident del Patronat de la Mare de Déu les Sogues, ha estat el conductor de la presentació del llibre del Certamen. Hi han intervingut, en aquest ordre, Juan Luis Salinas, en representació de l’Acadèmia Mariana, dissertant sobre Maria com a referent en el nostre món d’avui; i Jordi Curcó, director dels SSTT de governació, que s’ha referit a la presència del Patronat i la importància d’haver recollit el certamen en un llibre. Francesc Fabregat, alcalde de Bellvís, ha tancat el torn de parlaments.

La poetessa arquerina Montserrat Germà ha presentat dos dels autors guardonats al certamen, Lluís Coll Gilabert que ha declamat el seu poema Pairal, i la nena Laura García Llorens que ha llegit la composició titulada Els petons més dolços del món.

En acabar la coral Espigues d’Or va oferir un agradable concert amb un repertori clàssic i popular, mentre els assistents que omplien el temple han pogut adquirir un exemplar del llibre.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn