ACADÈMIA MARIANA

17 setembre 2018
Categoria/es: Acadèmia Mariana

NATÀLIA MÈNDEZ, MANTENIDORA DEL CERTAMEN MARIÀ

El Certamen Marià d’aquest any, dedicat a la Mare de Déu de la Mercè, comptarà amb Natàlia Méndez com a Mantenidora. Natàlia Méndez i Andrés, nascuda el 1975 a Barcelona. És llicenciada en psicopedagogia per la Universitat Ramon Llull de Tarragona, formada com a psicoterapeuta centrada en la persona a l’IFRDP de Dijon i llicenciada en psicologia a la UNED. Actualment cursa, a la Fundació Vidal i Barraquer, el postgrau d’acompanyament espiritual.

Del seu recorregut professional destaquen els 4 anys dedicats a assumir la secretaria general del MIEC-Pax Romana (Moviment Internacional d’Estudiants Catòlics), amb seu a París, dels quals du el record del treball internacional en un equip intercultural, així com la consciència de ser part de l’una Església universal en la que cada persona és un món extraordinari.

Ja a Lleida, la seva història va lligada al servei realitzat durant 14 anys com a directora d’Arrels Sant Ignasi, viscut des del compromís amb les persones sense llar en la doble vessant d’atenció directa i d’incidència pública, i això al costat de l’enyorat Joan Suñol Sj  (de qui va aprendre tossuderia, insistència, i una mirada valenta i esperançada) i d’un equip creatiu, implicat, compassiu, alegre, voluntari i professional que ha tingut la joia de poder acompanyar.

Ha estat recentment mereixedora de la medalla a la solidaritat de la Ciutat de Lleida, que sap compartida amb tots els seus companys de viatge. Actualment coordina el Servei d’Atenció Espiritual i Religiós de St. Joan de Déu Terres de Lleida. Des de fa 15 anys forma part d’un grup de revisió de vida del Moviment de Professionals Catòlics, i actualment n’assumeix la presidència. El proper 7 d’octubre esdevindrà la primera Mantenidora d’un Certamen Marià.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn