ACADÈMIA MARIANA

9 maig 2022
Categoria/es: Acadèmia Mariana

MOR MIGUEL ÁNGEL MARTÍN, DELEGAT DE MITJANS DEL NOSTRE BISBAT

Miguel Ángel Martín, delegat de Mitjans del nostre Bisbat, va morir el divendres 6 de maig als 44 anys a causa d’una malaltia cardiològica. Entre altres moltes tasques que feia a la diòcesi i per tot arreu, era el responsable de coordinar el Full Dominical que rebeu tots cada setmana. També era soci de l’Acadèmia Mariana.

La missa exequial va tindre lloc a la parròquia de Sant Ignasi. La va presidir el bisbe Salvador, que va dir que s’havia s’havia descartat fer-la a la catedral, malgrat la gran afluència de gent que s’esperava, donada l’estreta vinculació del finat i la seva família amb la comunitat jesuïta. Per això, el Bisbe va cedir la paraula al rector de la parròquia, al P. Roger Torres sj, que va fer una homilia de la qual en recollim alguns fragments:

«Natàlia, Laia i Víctor, Gumer, M. Piedad i Ferran. Quanta gent que s’estima el pare! I quantes coses boniques estem sentint aquests dies! Avui, però, és un dia per a poques paraules, perquè tal com hem sentit a l’evangeli, nosaltres, com Jesús, estem tristos». «Aquests dies hem sentit com el Miguel Ángel era un bon professional i, el que és més bonic encara per a un periodista, un professional bo. I aquests dies estem compartint com d’humil, bo i servidor de la justícia ha estat en Miguel Ángel. Els col·legues de professió el valoren i l’estimen precisament per això, i des de les entitats socials i d’Església ho constatem». «Una bondad así no se improvisa, Gumer, esto es herencia familiar y escuela recibida de hombres santos y humildes como Mn. Ramon Freixes».

«Una bondat així també es cultiva i és militant. El Miguel ha estat militant del Muec, dels joves professionals i ha treballat una vida dedicada des del seu ser professional amarat amb molta sensibilitat per allò que era bell, a través de la fotografia i la paraula». «Una bondat així es fa sent el millor pare». «Gràcies per mostrar amb la teva vida aquesta brillantor que ve dels homes que estimen Déu i la justícia. Gràcies per brillar, des d’aquesta humilitat, Miguel Ángel.»

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn