ACADÈMIA MARIANA

13 novembre 2016
Categoria/es: Acadèmia Mariana

MISSA DE LA CASA DE CANTABRIA A L?ORATORI

La Casa de Cantabria ha celebrat una Missa a l’Oratori de l’Acadèmia Mariana en honor de la Virgen de la Bienaparecida, patrona de la Comunitat càntabra, dins de les Jornades Culturals de la federació de Cases i Centres Regionals a Lleida que presideix Cosme García: deu dies d’activitats organitzades cada dia per una entitat.

L’Eucaristia l’ha oficiat Mossèn Joan Mora, que ha fet al·lusió al lema de les jornades “Hacemos camino al andar” per a referir-se als trenta-cinc anys de camí recorregut per la federació, i a la Casa de Cantabria com a organitzadora de l’acte religiós. La imatge de la Virgen de la Bienaparecida damunt de l’altar, les ofrenes i els vestits típics que lluïen la presidenta, Mª Eugenia Fernández, i la seva filla així ho expressaven.

Un concert després de la Missa i una conferència el dia anterior, al Paranimf de l’Acadèmia Mariana, sobre l’Any Jubilar Lebaniego han complementat els actes de la jornada dedicada a Cantàbria en les jornades culturals inter centres a Lleida.

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn