ACADÈMIA MARIANA

2 setembre 2016
Categoria/es: Acadèmia Mariana

LLEIDA JA PREPARA LES FESTES DE LA VERGE BLANCA DE L?ACADÈMIA

 EN EL 70è ANIVERSARI COM A PATRONA DE LLEIDA

L’Acadèmia Mariana de Lleida ja està preparant els actes celebratius de les Festes de la Verge Blanca de l’Acadèmia, patrona de Lleida.

Enguany es compleixen 70 anys del patronat de la Mare de Déu de l’Acadèmia, la Verge Blanca, a la nostra ciutat.

Entre els actes programats hi haurà el diumenge 2 d’octubre, festa de la Verge Blanca de l’Acadèmia:

  • A les 12 del migdia hi haurà la Missa solemne, a la Catedral. Estarà presidida per Mons. Salvador Giménez, bisbe de Lleida. A continuació,  hi haurà el seguici dels gegants, ballada de sardanes i altres En acabar la missa, al la plaça, hi haurà el seguici dels Gegants i ballada de sardanes.
  • A les 18 h, tindrà lloc el Certamen Marià anual, al Paranimf de l’Acadèmia Mariana, que enguany estarà dedicat a la Immaculada Jove, patrona de la Pastoral de Joventut, quadre de Isabel Guerra.

Prèviament, els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre, se celebrarà un Tridu en honor a la Mare de Déu Mare de Déu.

·        Els dies 29 i 30 (dijous i divendres) hi haurà el res del Rosari a les 18:30h i a les 19h. l’Eucaristia. El predicador serà Mn. Joaquín Blas, vicedegà de la Facultat Antoni Gaudí i rector d’Almacelles.

·        El dia 1 d’octubre (dissabte) a les 12 h. se celebrarà l’Eucaristia presidida pel Bisbe Salvador, amb la inauguració de la restauració del retaule de l’Oratori.

·        El mateix dia 1, a les 20:30h es farà una Vetlla de pregària amb Maria, organitzada per la Delegació de Pastoral Juvenil, al pati de l’Acadèmia Mariana.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn