ACADÈMIA MARIANA

1 maig 2003
Categoria/es: Acadèmia Mariana

LES OBRES DE L’ACADÈMIA MARIANA

Ja han començat les obres de restauració de l’edifici emblemàtic de l’Acadèmia Mariana, en el qual s’ubicaran els diversos grups de la Delegació de Joventut i l’Escola de l’Esplai. Allí hi ha també l’Oratori de la Patrona de Lleida, la Verge Blanca, i les dependències, biblioteca, etc… de l’Acadèmia. El Sr. Bisbe, amb els organismes consultius del bisbat ha optat decididament per aquesta obra de restauració, que tornarà a Lleida la nova imatge d’un dels edificis més valuosos de la ciutat.

S’espera que totes les institucions, locals, provincials i autonòmiques, s’hi voldran involucrar. També les entitats culturals, regionals, bancàries… i les persones particulars poden col·laborar a les fortes despeses que aquesta restauració comportarà. Tothom rebrà properament informació, a través de premsa i ràdio, de com es pot fer aquesta col·laboració.

Ja la COPE i l’Orfeó Lleidatà, que durant anys han desenvolupat les seves activitats en diverses parts de l’edifici, l’han desocupat i s’han traslladat a altres llocs. Així han pogut començar les obres sense dificultat. L’exposició de fotografies i plànols de l’obra a realitzar, ubicada aquest mes d’abril als baixos de l’Acadèmia, està traslladada a una de les sales del bisbat, contigües al Museu, on es podrà visitar a partir d’aquest 1 de maig.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn