ACADÈMIA MARIANA

29 novembre 2021
Categoria/es: Acadèmia Mariana

L?ACADÈMIA MARIANA RENOVA LA SEVA JUNTA DIRECTIVA

 Yolanda Soria és la nova directora i el doctor Joan Viñas director honorífic de la institució

L’Acadèmia Bibliogràfico-Mariana ha renovat la seva junta directiva que estarà dirigida per Yolanda Soria Villalonga. El doctor Joan Viñas, director de l’Acadèmia Mariana des del 23 d’octubre de 2011, passarà a ser director honorífic de la institució, a petició dels membres de la comissió gestora com a mostra d’estimació i agraïment al seu director, que ha estat molt ben acollida pel bisbe Salvador.

La nova junta directiva incorpora Jordi Curcó com a sotsdirector i Javier Terrado com a secretari, mentre que Xavier Martí continuarà com a tresorer. Comptarà també amb Francesca Agustí, Juan Luis Salinas, Josep Segués i Anna Maria Gaya com a vocals amb funcions específiques, i la inestimable col·laboració catequètica del pare Jaume Sidera.

La Junta directiva ha estat escollida per l’Assemblea de socis de l’Acadèmia Mariana, convocada pel seu director el doctor Joan Viñas i presidida pel bisbe Salvador Giménez el darrer dilluns d’aquest mes de novembre. Al llarg de la sessió, el doctor Viñas ha fet memòria dels deu anys com a director de l’Acadèmia Mariana. En nom de tots els membres de la Comissió gestora, el pare Jaume Sidera ha dedicat un emotiu escrit d’agraïment cordial “al nostre doctor Joan Viñas”, el primer director laic de l’Acadèmia Mariana, que l’ha guiat amb saviesa, fermesa i suavitat, presentant l’homenatge que volem retre-li: “No el necessita, però ens fa feliços compartir l’honor que tant et mereixes.”

El pare Sidera ha destacat la lleialtat del doctor Viñas al Bisbe, el seu amor a l’Església… la generositat, llibertat, atenció a tots i, sobretot, el mestratge “que has exercit més amb obres que amb paraules, que també…” I ha afegit que “sense un gran amor a Santa Maria, la Blanca que ens guarda a tots en el seu Cor, no hauries pogut fer front amb tanta dignitat i alegria als problemes que aquesta presidència comporta. I tot això enmig de les teves ocupacions i obviant i superant les xacres d’una llarga malaltia.”

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn