ACADÈMIA MARIANA

18 setembre 2018
Categoria/es: Acadèmia Mariana

L’ACADÈMIA MARIANA PREPARA LES FESTES DE LA VERGE BLANCA DE L?ACADÈMIA, PATRONA DE LLEIDA

I EL CERTAMEN MARIÀ DEDICAT A LA MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

L’Acadèmia Mariana de Lleida ja està preparant els actes celebratius de les Festes de la Verge Blanca de l’Acadèmia, patrona de Lleida, al voltant del dia 2 d’octubre, la seva festivitat.

Entre els actes programats hi haurà, el dilluns 1 d’octubre, la vigília de la Mare de Déu amb una Missa cantada per la coral Units pel Cant, dirigida per Antonieta Melé i Mª Carme Grasa a l’orgue.

El dimarts 2 d’octubre, Festa de la Verge Blanca de l’Acadèmia, hi haurà durant tot el dia l’ofrena popular de flors a Maria per part dels devots que ho desitgin. A les 12h Missa cantada per la Coral Veus Amigues, dirigida per Antonieta Melé. A les 19h la Missa solemne estarà presidida pel Bisbe Salvador i cantada per la Coral l’Estel del Cercle de Belles Arts, dirigida per Gemma M. Naranjo.

El divendres 5 d’octubre, a les 20:30h. La Pastoral de Joves i Vocacional organitzarà una Vetlla de pregària amb Maria al pati de l’Acadèmia Mariana.

El diumenge 7 d’octubre, a les 12h hi haurà una Missa solemne cantada pel cor parroquial de La Mercè, dirigit per M. Ángel Olmos. A continuació, a les 13h, iinauguració la restauració i reinstal·lació de la Mare de Déu del Jardí, al vestíbul de l’Acadèmia Mariana.

El mateix dia, a les 18h, tindrà lloc el Certamen Marià dedicat a la Mare de Déu de la Mercé, patrona de l’Orde de la Mercè, en el 800 aniversari de la seva fundació, al Paranimf de l’Acadèmia Mariana.

Totes les Misses se celebraran a l’Oratori de la Verge Blanca de l’Acadèmia.

Hi sou tots ben convidats.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn