ACADÈMIA MARIANA

19 setembre 2018
Categoria/es: Acadèmia Mariana

L?ACADÈMIA MARIANA FA PÚBLIC EL VEREDICTE DEL CERTAMEN MARIÀ

El jurat de la 151 edició del Certamen Marià dedicat a honorar la Mare de Déu de la Mercè ha donat a conèixer el seu veredicte amb la següent relació de guardonats:

En la SECCIÓ ESCOLAR, premis del Departament de Cultura de la Generalitat: el primer premi ha estat concedit a Nina Cudós Castelló, de Lleida (Col·legi Mater Salvatoris) pel seu treball Només la veritat ens fa lliures; el segon premi a Szlifierz Criado, de Lleida (Col·legi Mater Salvatoris) pel seu treball Sobre la translucidesa d’un vidre. El tercer premi ha quedat desert.

Premis de CaixaBank: el primer premi per Maria Teresa Fraile Alonso, de Lleida (Col·legi Episcopal Mare de Déu de l’Acadèmia) pel seu treball Què va passar quan ens vam perdonar? El segon premi perElder Sopena Valdeolivas, de Torrefarrera (Col·legi Mater Salvatoris) pel seu treball Mare, també ens segueixes a les xarxes?; i el tercer premi per Emma Tost García, de La Pobla de Cérvoles (Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques) pel seu treball Comprendre és perdonar.

Premis del Grup d’Empreses Romero Polo: El primer premi ha estat concedit a Ot Serrés Hernández, de Lleida (Col·legi Episcopal Mare de Déu de l’Acadèmia) pel seu treball Ensenya’m a ajudar; el segon premi a Carla Aloy Pubill, de Lleida (Col·legi Episcopal Mare de Déu de l’Acadèmia) pel seu treball Ens ajudem entre tots; i el tercer premi per Anna Franquesa Sales, de Lleida (Col·legi Claver de Raïmat) pel seu treball I a mi, qui m’ajuda? Essencial de vida.

En la SECCIÓ DE TREBALLS AUDIOVISUALS el premi del Centre Comercial Albert Soler a Francisco Javier Salinas Sánchez, de Lleida, pel seu treball audiovisual: Madre del buen consejo, ruega por nosotros

En la SECCIÓ DE TREBALLS D’INVESTIGACIÓ I APROFUNDIMENT, el premi de la Fundació Obra Mercedària a Josep Salvia Vidal, de Bellvís (Lleida), pel seu treball L’Orde de la Mercè o la salvació dels captius. Menció d’Honor a Fra Joaquín Millán Rubio, de Sant Ramon, pel seu treball Pedro Nolasco me cuenta la historia de su olivo.

El premi concedit per l’Institut d’Estudis Ilerdencs s’ha declarat desert.

En la SECCIÓ DE TREBALLS POÈTICS EN VERS, el premi de l’Orde de Nostra Senyora de la Mercè i la Redempció dels Captius ha estat concedit a Maria Terrades Compte, de Peralada (Girona), pel seu poema A la Mare de Déu de la Mercè. El premi de l’Il·lm. Sr. Alcalde de Lleida a Ramon Gené Capdevila, de Cervera, pel seu poema Mare de tots els fills. La Flor Natural de l’Excm. i Rev. Sr. Bisbe de Lleida per Ramón Molina Navarrete, d’Úbeda (Jaen), pel seu poema Madre de Cristo, Madre de Dios.

Mencions d’Honor en aquest premi han estat atorgades a Francisco Jiménez Carretero, d’Albacete, pel seu poema Vengo a Decirte, María, aurora del nuevo día;  Josep Roca Mas, s.f., de Vilafranca del Penedès (Barcelona), pel seu poema El roser de Maria.

El lliurament dels premis es farà el diumenge 7 d’octubre al Paranimf de l’Acadèmia Mariana a les sis de la tarda durant el Certamen Marià dedicat a la Mare de Déu de la Mercè. La psicopedagoga i psicoterapeuta Natàlia Méndez serà la Mantenidora del Certamen.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn