ACADÈMIA MARIANA

6 juny 2015
Categoria/es: Acadèmia Mariana

LA INSTITUCIÓ TERESIANA DEL PADRE POVEDA VISITA L’ACADÈMIA MARIANA

La Institució Teresiana del Padre Poveda ha visitat l’Acadèmia Mariana en la jornada que han passat a la ciutat de Lleida. Les quaranta persones que formaven el grup que dirigien Joaquim Coscojuela i la seva esposa eren majorment de Barcelona, Saragossa i també de Lleida.

A les cinc de la tarda han participat en la celebració de l’Eucaristia a l’Oratori de la Verge Blanca de l’Acadèmia. L’ha presidit Mossèn Gerard Soler, capellà de l’Oratori i Anna Almuni, delegada de l’Apostolat Seglar a Barcelona, ha dirigit els cants i les pregàries. Ha estat una celebració molt viscuda pels seguidors de San Pedro Poveda, sacerdot fundador de la Institució Teresiana, una associació internacional de professionals laics amb projecció educativa i social.

Mossèn Gerard ha fet viu el record del Padre Poveda, que va morir màrtir com a ‘sacerdot de Crist’, i ha animat a viure l’eucaristia al seu estil, cada dia amb més fervor i amb la presència Maria -sota l’advocació de la Verge Blanca de l’Acadèmia- el seu carinyo, la seva tendresa i el seu testimoni.

A continuació han fet una visita guiada per l’Acadèmia Mariana. El grup de teresians l’han seguit amb molt interès, tot descobrint alguns aspectes rellevants de la història, art, vida cultural i espiritualitat del Palau de Maria.

Els agraïm molt la visita i el record generós i amable que ens han deixat.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn