ACADÈMIA MARIANA

31 agost 2018
Categoria/es: Acadèmia Mariana

JUAN LUIS SALINAS, SECRETARI GENERAL DIOCESÀ

El darrer dia agost ha tingut lloc l’acte de professió de fe i jurament de fidelitat de Juan Luis Salinas com a nou secretari general del Bisbat de Lleida. D’aquesta manera s’ha fet oficial el seu nomenament fet públic el 17 d’agost.

L’acte ha començat amb unes paraules del Bisbe Salvador agraint a Juan Luis Salinas l’acceptació del càrrec. A continuació, el nou secretari general ha llegit la professió de fe i el jurament de fidelitat. Es tracta d’un acte en què el nou secretari general accepta els principis revelats en la paraula i la Tradició de l’Església. En el mateix acte va fer el jurament de fidelitat en el que posa la seva llibertat al servei del Bisbe i dels seus successors.

El nou secretari general ha fet aquest ritual davant el Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, el secretari general sortint, Mossèn Víctor Espinosa i el vicari general Mossèn Josep Antoni Jové. També han assistit Blanca Roca, esposa del nou secretari general i Laureano Sánchez.

Juan Luis Salinas és membre de la Junta de l’Acadèmia Mariana i Coordinador del Certamen Marià. Li expressem la nostra més sincera enhorabona.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn