ACADÈMIA MARIANA

12 novembre 2021
Categoria/es: Acadèmia Mariana

HOMENATGE A MOSSÈN TARRAGONA EN EL PRIMER ANIVERSARI DEL SEU TRASPÀS

Els “Amics de Mn. Jesús Tarragona” han organitzat un homenatge de recordança de qui va ser responsable del patrimoni sacre del Bisbat de Lleida durant més de mig segle, coincidint amb l’aniversari de la seva mort als 95 anys, a l’Acadèmia Mariana.

L’acte es va iniciar amb una eucaristia a l’Oratori de la Verge Blanca de l’Oratori de la Verge Blanca de l’Acadèmia, presidida pel bisbe Salvador Giménez, concelebrant amb mossèn Gerard Soler, capellà de l’Oratori, i mossèn Àngel Escales. A continuació, Josep Varela i Joan Busqueta van tributar un sentit “In Memoriam” a dues veus destacant la dimensió humana i l’amor al patrimoni d’aquest sacerdot supervivent del bombardeig de Lleida del 2 de novembre de 1937.

La música va anar a càrrec de Josep Maria Currià. L’acte presentat per Montse Macià, exdirectora del Museu de Lleida, i Carme Berlabé ca comptar amb l’assistència del doctor Joan Viñas, director de l’Acadèmia Mariana, Ximo Company, director del CAEM, i Jordi Curcó, president dels Pessebristes, entre d’altres amics de mossèn Jesús Tarragona i Muray. 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn