ACADÈMIA MARIANA

27 setembre 2014
Categoria/es: Acadèmia Mariana

FESTES DE LA VERGE BLANCA DE L?ACADÈMIA

L’Acadèmia Mariana ja es prepara per a celebrar les festes en honor de la Verge Blanca de l’Acadèmia, patrona de Lleida.

Els actes començaran dilluns 29 de setembre amb un Tridu a la Mare de Déu. Els tres dies previs a la festivitat de la Verge Blanca (dilluns 29, dimarts 30 setembre i dimecres 1 d’octubre) a les 19:30h hi haurà el res del Rosari i la Santa Missa, amb la predicació sobre “Maria als Evangelis”. Hi participaran les corals de les Cases Regionals d’Andalusia, Aragó i Extremadura, respectivament.

La festivitat de la Verge Blanca de l’Acadèmia, dijous 2 d’octubre, se celebrarà amb una Eucaristia a les 12h, amb la participació de la coral de l’Hospitalitat de Lourdes, de Lleida, i una altra Eucaristia a les 19:30h, presidida pel Sr. Bisbe Joan Piris, i amb la participació la coral Units pel Cant

Les festes culminaran el diumenge 5 d’octubre, amb el Certamen Marià en honor a la Mare de Déu de les Sogues, patrona de Bellvís i de la Plana d’Urgell. Els actes tindran lloc a la tarda, amb la celebració de l’Eucaristia a les 17h, amb la participació de la Coral L’Espiga d’Or de Bellvís, i el Certamen Literari Marià, a les 18:30h.

Tots hi sou ben convidats. Us hi esperem!

A continuació teniu el programa d’actes detallat i la invitació.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn