ACADÈMIA MARIANA

20 setembre 2021
Categoria/es: Acadèmia Mariana

EL Vè SIMPOSI MARIÀ ANALITZARÀ EL PAPER DE LA DONA EN LA SOCIETAT I L?ESGLÉSIA

Coincidint amb el període sinodal convocat pel papa Francesc, el Simposi Marià biannual que organitzen l’Acadèmia Mariana i l’IREL analitzarà el paper de la dona en la societat i en l’Església, el dissabte 6 de novembre.

La doctora Mar Pérez, sotsdirectora i professora de l’IREL i de la Facultat de Teologia de Catalunya, actualitzarà les possibilitats actuals i futures que tenen les dones en la seva participació en l’Església en la ponència teològica que portarà per títol “Dones i Església”. A continuació, la secretària general de Càritas Maria José Rosell i l’animadora de comunitat Margarita Llop exposaran la seva experiència pràctica en la gestió i l’acció caritativa i social i en l’activitat Evangelitzadora en la comunitat parroquial.

Maria de Nazaret és un referent privilegiat per tot cristià. Les seves actituds i accions relatades als Evangelis ens il·luminen, una vegada transportats al segle XXI, el camí que hem de prendre per a ser millors seguidors de Jesús, el seu Fill, i millors evangelitzadors. Del debat que resulti amb els oients i assistents es farà una aportació per enriquir el període sinodal diocesà.

El Simposi es realitzarà en format mixt: presencial a l’Acadèmia Mariana, limitat d’assistents, i telemàtic, degut a la pandèmia. Consulteu el programa. 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn