ACADÈMIA MARIANA

29 novembre 2020
Categoria/es: Acadèmia Mariana

EL LLIBRE DEL CERTAMEN MARIÀ VIRTUAL, PUBLICAT

L’Acadèmia Mariana ha publicat el llibre del Certamen Marià en honor a Santa Maria de Natzaret, salut dels malalts. Degut a les circumstàncies excepcionals de la pandèmia del Covid 19, enguany el certamen literari s’ha celebrat virtualment com una trobada de poetes honorant la Mare de Déu.

El llibre presenta la selecció de poemes marians recitats, el discurs del mantenidor del certamen, doctor Jacint Cabau, i les salutacions del director de l’Acadèmia Mariana, doctor Joan Viñas, i mons. Salvador Giménez Valls, bisbe de Lleida. També recull informació sobre l’Acadèmia Mariana i de la Verge Blanca de l’Acadèmia, patrona de Lleida.

La publicació coordinada per Juan Luis Salinas ha estat possible gràcies a la Diputació Provincial de Lleida, que ha sufragat l’edició realitzada a la seva Impremta. Podeu consultar la publicació en aquest pdf.

L’acte coordinat per Juan Luis Salinas i Mª Esmeralda Oliva va ser enregistrat a l’Acadèmia Mariana, el Palau de Maria, com una manifestació d’amor a Maria. La seva difusió el dia 2 d’octubre, festivitat de la Verge Blanca de l’Acadèmia, fou molt ben acollida i aplaudida.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn