ACADÈMIA MARIANA

10 maig 2017
Categoria/es: Acadèmia Mariana

EL DOCTOR JOAN VIÑAS, MEDALLA DE LA PAERIA

El doctor Joan Viñas, director de l’Acadèmia Mariana, ha estat distingit amb la Medalla de la Paeria al mèrit cultural i artístic en l’acte celebrat al Saló de la Paeria, abans de la lectura del pregó de la Festa Major.

El paer en cap Sr. Ángel Ros ha glossat les persones i entitats que han rebut les medalles i plaques de la ciutat en reconeixement a la seva tasca en el camp de la solidaritat, l’esport, la recerca, l’educació i la cultura. Del doctor Joan Viñas ha destacat:

‘Amb la medalla al mèrit cultural i artístic a Joan Viñas li agraïm la seva dedicació, voldríem dir que renaixentista a la societat lleidatana, com a cirurgià, com a docent universitari, com a rector de la Universitat de Lleida o com a director de l’Acadèmia Mariana i profundament implicat en la vida cultural de Lleida. Li deia quan li imposava la medalla li deia: «No sé si és la medalla al mèrit cultural o a la solidaritat; et mereixies les dues».’

L’acte ha continuat amb la lectura del pregó de la Festa Major de Lleida del periodista lleidatà Lluís Caelles i la foto de grup de tots els homenatjats amb l’alcalde, la tinent d’alcalde i regidora de cultura Montse Parra, el pregoner i les pubilles. 

Felicitem al doctor Joan Viñas per aquest reconeixement de la ciutat de Lleida en tota la seva àmplia i generosa dedicació al servei de la societat en la ciència, la cultura i la fe.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn