ACADÈMIA MARIANA

15 març 2019
Categoria/es: Acadèmia Mariana

CERTAMEN MARIÀ EN HONOR A LA MARE DE DÉU DE LA CABEZA, DE VILA-SANA

L’Acadèmia Mariana ha fet pública la  convocatòria del Certamen Marià que se celebrarà aquest any al voltant de la Festa de la Verge Blanca de l’Acadèmia, patrona de Lleida, i que estarà dedicat a la Mare de Déu de la Cabeza, copatrona de Vila-sana amb motiu del 317è aniversari de la seva arribada al poble.

En aquesta edició el Certamen tindrà quatre seccions: la secció literària, la secció d’investigació; la secció dedicada a participants en edat escolar i la secció audiovisual. L’apartat literari tindrà tres categories, una per la flor Natural (treballs poètics per mostrar l’experiència d’amor vers la Mare de Déu); una altra per treballs poètics en vers sobre la Verge de la Cabeza i un darrer sobre la Mare de Déu de l’Acadèmia.

En l’apartat d’investigació tindrà també dues categories, una per treballs sobre Maria, una sola mare amb multiplicitat de devocions i un altre sobre la Verge de la Cabeza. Pel que fa a la secció escolar tindrà tres categories: una per alumnes de nascuts entre 2001 i 2002; una altra per alumnes d’ESO i una tercera per alumnes de 4, 5 i 6 d’Educació Primària.

En relació al premi audiovisual estarà adreçat a presentar l’edifici de l’Acadèmia Mariana en el que s’apreciï la seva història i la riquesa arquitectònica. Les obres participants en les seccions d’obres poètiques, d’investigació o d’autors en edat escolar (les seccions primera, segona i tercera), es presentaran per quadruplicat. Les que ho facin a la secció audiovisual només caldrà que presentin dos exemplars.

El termini per a la presentació de treballs serà el 26 de juliol de 2019.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn