ACADÈMIA MARIANA

4 agost 2016
Categoria/es: Acadèmia Mariana

CERTAMEN MARIÀ EN HONOR A LA IMMACULADA JOVE

 

Patrona de la Pastoral Juvenil 

 

2 d’octubre de 2016 

El Certamen Marià que ha convocat l’Acadèmia Bibliogràfico-Mariana en la seva 149eva edició per al proper 2 d’octubre, estarà dedicat a la Immaculada Jove, Patrona de la Pastoral Juvenil. L’acte s’iniciarà a les 6 de la tarda amb l’entrada de les autoritats i les Pubilles d’Honor de Lleida al Paranimf de l’Acadèmia Mariana. Actuarà com a mantenidor el P. Alexis Bueno Guinamard, sj.

Amb la presentació del Jurat es farà la lectura de l’acta i el lliurament de guardons, amb la Flor natural i l’ofrena a la Verge Maria. Després de la salutació de les autoritats de la taula presidencial es llegiran les obres premiades. Emma Palau tindrà cura de l’acompanyament musical.

A continuació tindrà lloc una ofrena literària a Maria a càrrec de Sor Isabel Guerra religiosa cistercenca autora de la Immaculada Jove honorada al Certamen; Joan Bellmunt, etnògraf, i Jordi Pàmias, poeta. També és farà la projecció de l’audiovisual premiat.

L’acte presentat per Montserrat Caufapé i Albert Font s’acabarà amb el Concert ofert per la Coral Shalom, dirigida per Robert Faltus.

El Certamen se celebrarà al Paranimf de l’Acadèmia Mariana (C/ Acadèmia, 17) i es retransmetrà per circuït tancat de TV al Teatre. L’entrada és lliure.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn