ACADÈMIA MARIANA

16 desembre 2013
Categoria/es: Acadèmia Mariana

CALENDARI MARIÀ 2014

L’Acadèmia Mariana ha publicat un calendari marià del 2014 on s’indiquen les festes dedicades a la Mare de Déu que se celebren al llarg de l’any. El calendari també està pensat per a difondre el Certamen Marià, que és l’activitat central que ha organitzat la institució des de la seva fundació, l’any 1862. Així, el calendari d’enguany està dedicat a l’advocació mariana del darrer certamen, la Mare de Déu del Castell; al poble on s’ha venerat, Tragó de Noguera; i als moments més significatius dels actes celebrats en el seu honor.

El calendari està il•luminat amb els dotze vitralls superiors de l’Oratori de la Verge Blanca de l’Acadèmia, un per a cada mes, a la vegada que informa de la seva realització i valor artístic. En aquest sentit vol ser també una eina de difusió de la riquesa patrimonial de l’Acadèmia Mariana i de la pròpia institució, de manera que sigui més coneguda i estimada per tots els lleidatans.

Per això us animem a adquirir aquest calendari al preu simbòlic de 2 euros, com a felicitació de Nadal per als vostres familiars i amics. Es pot trobar a l’Acadèmia Mariana, a la Llibreria Ramon Llull i a les parròquies de la ciutat.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn