ACADÈMIA MARIANA

24 gener 2024
Categoria/es: Acadèmia Mariana

ANGELINA MIRÓ I ELS SEUS COMPANYS VISITEN L’ACADÈMIA MARIANA

Angelina Miró i els seus companys d’Anglès han visitat l’Acadèmia Mariana guiats per la senyora Francesca Agustí. Al llarg del recorregut s’han aturat  a gaudir de l’exposició ‘Batejats i Enviats’ situada al claustre de l’emblemàtic edifici. Allí l’artista de Seròs ha pogut explicar en persona els orígens del seus treballs, així com el material, tècnica i simbolismes.

L’artista de Seròs Angelina Miró posarà fi amb una subhasta solidària de vuit de les seves obres que tindrà lloc a l’Acadèmia Mariana el proper 16 de febrer amb la col·laboració de la Delegació de Missions de Lleida. L’objectiu és recaptar fons per destinar-los al centre Kurmi de Bolívia, on aquest estiu van anar en missió els professors jubilats lleidatans Santi Jové i Maricel Martí. L’autora ha decidit conservar quatre de les obres exposades per la vinculació sentimental que hi té.lloc a l’Acadèmia Mariana el divendres dia 16 de febrer a les 19 hores,

L’exposició de les obres d’Angelina Miró ha estat una iniciativa d’Obres Missionals Pontifícies de Lleida i es va posar en marxa al novembre de 2022. És un recull d’obres artístiques que combinen la fotografia i el collage, i que tenen el baptisme i les missions com a fil conductor.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn