ACADÈMIA MARIANA

Diada de les Mares

3 maig 2014
4 maig 2014
0:00:00
Bellvís - Els Arcs - Tossal Mare de Déu de les Sogues

Dissabte 3 de maig

  • Processó i rosari de torxes: A 2/4 de 10 del vespre sortida des de la plaça de l’Església de Bellvís en processó fins a la capella d’El Miracle, on es llegirà una pregària a càrrec de Mossèn Josep M. Aresté, dedicada a totes les mares difuntes; seguidament, començarà el rosari de torxes, en què es durà la imatge de la Verge de les Sogues fins al Tossal. En arribar, es llegirà el text “Manifest a favor de la pau”. En acabar, es repartirà coca i mistela per als assistents.

El patronat oferirà torxes a 3€ per a qui en vulgui comprar, així com també informa que, en acabar els actes de dissabte, hi haurà cotxes disponibles per tornar. Els veïns dels Arcs sortiran a les 10 h del vespre des de la plaça de l’Església fins al Tossal.

Diumenge 4 de maig

  • Diada de les Mares: A les 12 h, salutació del president del Patronat. Seguidament, se celebrarà l’eucaristia, oficiada pel rector de la parròquia de Bellvís Mn Josep M. Aresté. En acabar, la Sra. Montse Germà ens oferirà un poema dedicat a la Mare; seguidament, es farà entrega dels diplomes de socis d’honor als Srs. Joan Bellmunt i Josep Moreno. Clourà els actes el Sr. Ignasi Cortés i Giné, president de la Confraria de Campaners de Catalunya i ex Alcalde d’Os de Balaguer, el qual ens parlarà dels sis anys d’alcaldia d’on, en aquell mateix període, també n’era rector el pare Segimon Balaguer.

En acabar, s’emetrà una audició de sardanes.

A les 14 h hi haurà un dinar de germanor al pavelló municipal dels Arcs. En cas de mal temps l’eucaristia se celebrarà a l’església de Bellvís.


Organitza: Patronat Casal Mare de Déu de les Sogues.
Amb la col•laboració de: l’Ajuntament i la Parròquia de Bellvís.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn